Termeni si Conditii

Termeni și Condiții

Bine ați venit la TAKMATE SOLUTIONS WEBMONITOR - Un loc unde poți monitoriza resursele tale WEB.
Dacă aveți o întrebare sau o întrebare cu privire la problemele prezentate, ne puteți trimite întrebările la suport[at]takmate.com

Daca sunteti deja membru puteti folosi sectiunea de suport din cadrul panoului administrativ.

Obiectivele abordării noastre, în ordinea importanței, cu privire la aceste informații sunt următoarele:

    respectarea confidențialității și protecția datelor cu caracter personal
    respectarea prevederilor legale privind protecția datelor cu caracter personal
    înțelegerea dvs. despre modul în care datele dvs. sunt colectate, stocate și prelucrate pentru a vă proteja datele, pentru a respecta prevederile legale și pentru a ne servi interesul legitim (comunicări de marketing, informații despre clienți, obligații legale)

Aceasta este versiunea actuală și valabilă în prezent, creată pe 1 Octombrie 2023, la momentul lansării site-ului.

1. Introducere

Site-ul web TAKMATE SOLUTIONS WEBMONITOR - https://webmonitor.ro („Website”) și serviciile TAKMATE SOLUTIONS WEBMONITOR („Servicii”, „monitorizare”) sunt în prezent deținute și operate de TAKMATE SOLUTIONS SRL, strada Constanței, H7, Ap1, Navodari, CUI: 31975560, ONRC: J13/1562/2013, România (în continuare „ TSW ”). ”,„ Site ”,„Monitor ”„ Servicii ”,„ Serviciu”sau „ tichete ”).

2. Acceptarea termenilor

Calitatea de membru al Serviciului este condiționată de acceptarea și respectarea termenilor, condițiilor, notificărilor și renunțărilor conținute în acest document și în alte părți ale site-ului, denumite în continuare „Termeni și condiții” .

TRIMITEREA UNEI CERERI PENTRU SITE SAU UTILIZAREA UNOR SERVICII DISPONIBILE PE SAU PRIN SITE, SUNTEȚI DE ACORD SĂ RESPECTAȚI TOATE CLAUZELE ACESTUI SET DE TERMENI ȘI CONDIȚII.

Dacă nu sunteți de acord cu TERMENII ȘI CONDIȚIILE noastre, care sunt încorporate în Politica noastră de confidențialitate, trebuie să vă închideți contul imediat, urmând instrucțiunile furnizate pe site. Acest site este furnizat pentru plăcerea personală a membrilor supuși acestor TERMENI ȘI CONDIȚII, astfel cum a fost modificat, și a oricăror alte reguli sau instrucțiuni de pe acest site. TAKMATE SOLUTIONS WEBMONITOR are dreptul de a rezilia serviciul în orice moment, după o notificare de două săptămâni. Trebuie să revizuiți periodic acești Termeni și condiții pentru modificări, întrucât ne rezervăm dreptul de a le modifica oricând, din motive legale sau pe baza cerințelor esențiale ale serviciului. Data versiunii actuale a acestor TERMENI ȘI CONDIȚII este menționată mai sus.

3. Descrierea serviciului

Programul pentru membrii TSW este operat ca un Serviciu dedicat persoanelor care se înregistrează voluntar pe Site („Membri”) și care sunt de acord și respectă acesti TERMENI ȘI CONDIȚII. Membrul poate participa la serviciile furnizate, conectate la serviciu și operate de TSW sau de terți.

4. Sistemul de plată TSW

Site-ul nostru de MONITORIZARE permite plata unui abonament lunar sau pe perioade mai mari de timp.
Acest abonament permite membrilor noștrii să acceseze informații ce pot ajuta la rezolvarea problemelor din WEB întâlnite. Dacă nu, aceștia au posibilitatea de a introduce tichete care sunt preluate de personalul nostru și rezolvate.
Prețurile sunt prevăzute și menționate în site-ul nostru și pot suferi modificări.
Plățile se fac folosind Stripe, urmând să implementăm noi servicii de plată.
Pentru tichetele ce nu sunt rezolvate banii se returnează integral dacă există datele legate de efectuarea plații în conturile membrilor.
Plățile nu pot fi transferate altor membri sau terțe părți.

5. Condiții de membru

Este posibil ca operatorul site-ului să se schimbe și că serviciile TSW, inclusiv datele dvs., vor fi transferate unui nou operator. Sunteți de acord în mod explicit cu privire la o posibilă schimbare viitoare a operatorului. TSW vă va notifica prin e-mail despre orice schimbare de operator înainte de un transfer de date și veți avea dreptul să vă opuneți transferului în conformitate cu prevederile politicii noastre de confidențialitate.
Sunteți de acord în mod explicit să acceptați mesaje de e-mail de la TSW.
TSW își rezervă dreptul de a vă trimite din când în când mesaje de e-mail care nu conțin nicio ofertă legată de TSW și pentru care este posibil să nu fiți recompensat. Astfel de mesaje pot include actualizări de sistem; anunțuri administrative; solicitări speciale etc. TSW nu are nicio obligație să vă ofere un anumit număr de oportunități de a câștiga recompense sau de a vă trimite mesaje.
Ca condiție a calității de membru, reprezentați și garantați că:

a. Ai cel puțin 18 ani;
b. Folosiți o adresă de e-mail unică;
c. Sunteți rezident permanent al UE, SEE, Regatul Unit al Marii Britanii sau cetățean elvețian;
d. Toate informațiile furnizate de dvs. sunt complete, adevărate și exacte;
e. Înțelegeți și sunteți de acord că, dacă contul dvs. este reziliat pentru încălcarea acestui acord, orice fonduri pe TSW sau recompense nediverse vor fi pierdute și veți pierde dreptul de a participa la program, inclusiv orice oferte sau recompense actuale.
f. Înțelegeți și sunteți de acord că, pe lângă acesti TERMENI ȘI CONDIȚII, condițiile pentru reduceri vor fi publicate separat și vor fi guvernate de termenii oficiali ai serviciului respectiv, așa cum v-a fost anunțat;
g. Înțelegeți și sunteți de acord că TSW nu va fi responsabil față de dvs. sau de către niciun organism de conducere pentru orice taxe sau pierderea oricăror beneficii ca urmare a emiterii recompenselor TSW;
h. Nu trebuie să mențineți mai multe conturi pe site;
i. Trebuie să informați TSW cu privire la orice modificare a informațiilor dvs. personale, în special modificările adresei dvs. de e-mail, deoarece toate notificarile si alertele vor fi trimise la adresa de e-mail specificată în profilul contului dvs.;
j. Veți păstra securizat numele de utilizator al contului și detaliile parolei și nu veți permite altor persoane să vă acceseze contul. În cazul în care suspectați o încălcare a securității, veți notifica imediat TSW; și
k. Nu veți utiliza mijloace automate, inclusiv scripturi, păianjeni, roboți, roboți, crawler-uri sau altele asemenea, în legătură cu participarea dvs. la colectarea datelor TSW sau cu orice altă activitate de pe site.

TSW poate respinge orice cerere de membru nou de la orice persoană cu sau fără motiv, la propria sa discreție. TSW își rezervă dreptul de a rezilia contul unui membru în cazul în care membrul furnizează informații de membru false sau înșelătoare sau încalcă în alt mod acesti TERMENI ȘI CONDIȚII.

6. Site-uri conectate

TSW poate furniza linkuri către site-uri web ale terților („Site-uri conectate”). Cu excepția cazului în care se specifică altfel pe site, site-urile conectate nu sunt revizuite, controlate sau examinate de TSW în niciun fel. TSW nu este responsabil pentru conținutul, disponibilitatea, publicitatea, produsele sau alte materiale ale oricărui astfel de site-uri conectate sau pentru orice linkuri suplimentare conținute în acestea. Cu excepția cazului în care se menționează altfel pe site, aceste linkuri nu implică aprobarea sau asocierea TSW a site-urilor conectate. Este responsabilitatea dumneavoastră exclusivă să respectați regulile și liniile directoare corespunzătoare, dacă există, aplicabile utilizării site-urilor conectate. În niciun caz, TSW nu va fi răspunzătoare, direct sau indirect, față de nimeni pentru orice pierdere sau deteriorare rezultată din sau cauzată de crearea sau utilizarea linkurilor către site-urile conectate, site-urile conectate în sine sau informațiile sau materialele accesate prin intermediul acestor legături Site-uri. Ar trebui să îndreptați orice îngrijorare către administratorul site-ului sau webmasterul respectiv. TSW își rezervă dreptul exclusiv, la propria sa discreție, de a adăuga, modifica, refuza sau elimina, fără notificare prealabilă, orice caracteristică sau link către oricare dintre site-urile conectate de pe site și / sau să introducă diferite funcții sau linkuri către diferiți membri.

7. Politica de confidențialitate

Informațiile colectate și utilizate de acest site sunt guvernate de Politica de confidențialitate TSW.

8. Renunțarea la garanții

TSW încearcă să-și facă serviciile accesibile pentru un număr posibil mare de membri. Datorită diversității tehnice ridicate în ceea ce privește dispozitivele hardware, sistemele de operare, tipurile de browser și alte specificații tehnice, TSW nu poate garanta compatibilitatea cu toate dispozitivele, sistemele de operare și browserele existente. În cazul în care o anumită utilizare a TSW nu este posibilă pe anumite dispozitive, aceasta nu va fi considerată un act de discriminare sau de excludere a persoanelor singure din serviciile de către TSW.

Răspunderea pentru disponibilitatea Serviciului pentru acces și utilizare, produsele și serviciile publicitate, oferite pentru a fi furnizate sau furnizate prin intermediul Serviciului și informațiile furnizate pe Serviciu sunt excluse. În special, în această măsură, TSW exclude orice garanție că Serviciul va fi neîntrerupt sau fără erori; că defectele vor fi corectate, că Serviciul sau serverul care îl pune la dispoziție, nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare, că utilizarea sau rezultatele utilizării Serviciului sau că materialele puse la dispoziție ca parte a Serviciului, vor fi corecte, exacte, la timp sau de altă natură

9. Limitarea răspunderii

În măsura permisă de lege, TSW, părinții, filialele, afiliații, ofițerii și angajații săi nu vor fi răspunzători pentru niciun fel de daune directe, indirecte, accidentale, speciale, consecvente sau exemplare, inclusiv dar fără a se limita la, daune pentru pierderea profitului , bunăvoință, utilizare, date sau alte pierderi intangibile (chiar dacă TSW a fost informat despre posibilitatea unor astfel de daune), cu excepția tuturor leziunilor vieții, a corpului sau a sănătății și în cazurile de neglijență gravă sau în garanții legale independente de neglijență, rezultând din:

- utilizarea sau incapacitatea de a utiliza serviciul;
- utilizarea sau bazarea pe orice informație publicată pe site;
- costul achiziționării de bunuri și servicii înlocuitoare rezultate din orice bunuri, date, informații sau servicii achiziționate sau obținute sau mesaje primite sau tranzacții încheiate prin sau din serviciu;
- accesul neautorizat sau modificarea transmisiilor sau datelor dvs.;
- declarațiile sau comportamentul oricărei terțe părți asupra serviciului; sau
- orice altă chestiune legată de serviciu.

TAKMATE SOLUTIONS S.R.L. sau succesorul său nu va fi obligat să emită recompense referitoare la, sau care rezultă din utilizarea abuzivă sau abuzivă a site-ului sau oricărei persoane care a furnizat informații personale false sau înșelătoare.

10. Despăgubire

Indemnizați TSW, părinții, filialele, afiliații, ofițerii și angajații săi, inofensivi pentru și împotriva oricărei acțiuni, pretenții, procese, cereri, daune, răspunderi, costuri sau cheltuieli, inclusiv taxe legale rezonabile, care decurg din sau în orice mod conectat la utilizarea dvs. de către Site a informațiilor sau a conținutului publicat acolo; participarea dvs. la programul de membru al site-ului sau a unei persoane care utilizează numele dvs. de utilizator și parola; sau incapacitatea dvs. de a utiliza Site-ul.

11. Rezilierea

Suspendarea contului de membru
Dacă adresa dvs. de e-mail devine nevalidă sau inutilizabilă, vă vom suspenda contul pentru o perioadă de 30 de zile de la momentul în care vom fi conștienți de problemă. În perioada de suspendare, veți putea să vă accesați contul, dar nu veți primi invitații la sondaj sau alte mesaje de e-mail până când nu vă vom revalida adresa de e-mail. Pentru a vă schimba adresa de e-mail, trebuie să contactați asistența noastră, numindu-vă adresa de e-mail nouă și cea anterioară.
Încetarea calității de membru de către utilizator
Aveți dreptul de a rezilia acest acord între dvs. și TSW în orice moment, fără notificare și din orice motiv. Rezilierea poate fi pur și simplu efectuată prin ștergerea contului dvs. de membru. În acest caz, nu veți avea dreptul să revendicați recuperarea sau reconstrucția conținutului dvs. către TSW. Dacă vă anulați calitatea de membru, veți pierde orice recompensă restantă sau nerelevată datorată.
Rezilierea acordului privind serviciile gratuite de către TSW

TSW are dreptul de a rezilia orice acord în ceea ce privește utilizarea serviciilor sale, cu un preaviz de 30 de zile. În acest caz, veți fi notificat prin e-mail.

Încetarea cauzei grave
Dreptul TSW de a rezilia acordul și calitatea de membru pentru motive grave rămâne neafectat. TSW poate invoca o cauză gravă mai ales în cazul în care nu respectați sau încălcați o clauză materială a prezentului acord. În acest caz, TSW are dreptul să vă excludă de la orice acces la serviciile oferite atât pentru moment, cât și pentru viitor. în acest caz TSW va șterge contul dvs. de membru, inclusiv tot conținutul, în măsura prevăzută de lege.

TSW, în special, își rezervă dreptul de a termina calitatea de membru fără notificare în următoarele cazuri:

- Contul dvs. a fost suspendat de mai mult de 10 luni;
- Utilizați contul pentru a trimite scrisori în lanț sau mesaje în masă;
- Puneți în aplicare sau acționați piramida ilegală sau vânzările structurale și distribuțiile;
- Aplicați sau acționați o comunicare sexuală explicită sau hărțuitoare într-un mod care încalcă protecția minorilor și drepturile personalității;
- Utilizați TSW pentru a publica conținut extremist sau care încalcă sau violează Constituția.
- Evitați măsurile tehnice de siguranță;
- răspândiți viruși și / sau programe malware;
- Copiați părți din servicii sau întregul serviciu;
- Partajați sau reconstruiți orice cod sursă în scopuri comerciale, abuzive sau distructive;
- sunteți implicat în parsarea și / sau automată citirea de software, directoare, date sau conținut din lucrarea TSW;
- Creați, partajați, publicați sau integrați aplicații externe sau alt conținut irelevant în serviciile TSW.

Dacă TSW vă încetează calitatea de membru, veți pierde orice recompensă restantă sau nerelevată datorată. Odată ce abonamentul dvs. a fost reziliat de noi, veți fi neeligibil să vă reînscrieți la orice dată viitoare.

12. Proprietatea intelectuală

Toate paginile și conținutul din acest site și serviciile conexe, inclusiv, dar fără a se limita la, text, grafică, audio, video, fotografii, sondaje, logo-uri sau alte materiale sunt proprietatea intelectuală a TSW și licențiatorii săi sau sunt autorizați pentru utilizare. , partenerii și afiliații de afaceri, inclusiv toate mărcile comerciale, mărcile de servicii, drepturi de autor, brevete și secretele comerciale conținute de acestea. Nu aveți dreptul să modificați, să copiați, să reproduceți, să creați lucrări derivate, să republicați, să afișați, să încărcați, să postați, să transmiteți sau să distribuiți în orice mod conținutul disponibil pe acest site fără acordul prealabil scris al TSW.

13. Legea aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernate de legile din România, fără a da efect țării respective în ceea ce privește conflictele de legi. În cazul în care o prevedere a acestor Termeni și Condiții este considerată a fi invalidă sau inexecutabilă, o astfel de prevedere va fi eliminată, iar dispozițiile rămase vor fi puse în aplicare. Rubricile sunt doar în scopuri de referință și în nici un fel defini, limita, construe sau descrie domeniul de aplicare sau amploarea unei astfel de secțiuni. Eșecul nostru de a acționa cu privire la o încălcare a dvs. sau a altor persoane nu renunță la dreptul nostru de a acționa cu privire la încălcările ulterioare sau similare. Acest document stabilește întreaga înțelegere și acordul dintre noi cu privire la subiectul de față.

14. Întrebări

Dacă aveți întrebări cu privire la acești Termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați prin e-mail folosind formularul de contact furnizat pe acest site web.

15. Clauza salvatorie

În cazul în care orice parte a acestui acord este invalidă din orice motiv, acesta trebuie înlocuit cu un text corespunzător, care este valid și echivalent cu semnificația intenționată. Restul acordului rămâne neafectat și valabil.